Здравейте.От известно време селеспййда ми прави проблеми.Мига ми индикацията на таблото.За да я запаля трябва да прехвърля от 5та към "R" и така преминава автоматично на "N" и тогава я паля.Иначе слид като тръгне си сменя скоростите без проблем,но като спирам на светофар ми преминава на "N" преминавам на 1ва и като подам газ пак изключва,изчаквам 10-15 сек.включвам на 1ва и вече си тръгва,но не винаги го прави това с изключването,понякога си върви без проблем.Масло си има в казанчето.Вчера бях в Аутоплюс и Кафеджиев и на двете места излезе че проблема е в датчика за налягане на маслото на селеспийда.Свалих датчика и тръгнах по магазини и морги да търся нов,но никъде не излиза като отделна част а само с робота.Нещо не съм съгласен зарази един датчик да се купува целия робот.Данните на датчика изписани на него са "OPS 02-B 265 99 -magneti marelli 80 bar.Но явно това не е номер под който може да се търси.Ако наистина в него е проблема а не се предлага на пазара няма ли някакъв заместител от друга марка?Ако някой има идея за какво става въпрос ще се радвам да го сподели.Благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 156 SELESPEED проблем
Collapse
X
-
..
Koфти работа колега , и аз минах през тва нещо кадето изключваше , ако ти се идва до Пловдив ще ти препоръчам един човек които си знае работата с роботите , той бара моя и грижа нямам от много време.
Ако искаш обади му се и се разберете :
088 ======== - Митко
И успех !!Last edited by търтей; d.m.y г., 13:44.
-
колега. остави ми телефон на лично да ти звънна. имам робот за части и ще погледна за датчика но утре че сега ние ми се рови.
Колега svenzbg моля те да не пускаш телефони във форума. ако искаш ги пращай на лични съобщения. не е коректно към останалите, които си плащат за реклама. благодаря!Last edited by fiore; d.m.y г., 20:24.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
...
Оке извинявам се за рекламата. При проблема преди ми беше , значи като е студена си вървеше малко по загрее и като спреш на едно мястои неможе да държи скорост и сваля N . А имаше и още един проблем , малко по сериозна дупка или неравност и почва да се бърка компа на Sele-to и се чуди на коя предавка и почва да мига N или дадената предавка на която е друснала 4.3. и т.н.т значи тоя проблем с дупките ми беше разхлабени кабели и зацапани свъзки и губеше връзка от време на време това се оправи , а до колкото до другия проблем кадето ми изключваше имаше една джаджа , значи забраих и името , кадето давала индикация на робота на коя предавка е , беше износена и ми сложи нова някаде около 350 кинта беше и всичко си дойде на мястото от Май месец миналата година когато я пипа до сега нямам никакви ядове по Sele-to , дори и в тия страшни минусови температури
Comment
-
в минусовите няма и как да имаш. проблемите на селеспийда идват лятно време при високи темпераури))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment